Punt de llibre estiuenc .



    Ja tenim l'estiu aquí i calorós ... i a més, qui té sort, li arriben també les vacances !, i en elles es poden fer moltíssimes coses , que no acabaríem de descriure mai. Jo en proposo una, que segur compartiu, la de la lectura. Estar en un lloc tranquil i fresquet durant aquests dies sense presses , dona per aventurar-nos en relats insòlits , de misteri , de viatges , pot ser !... poesia , també o aquelles novel·les que no som capaços de deixar de llegir fins al final ! .
   Per acompanyar-vos en aquest viatge lector i que no perdeu el punt, us faig un petit regal a tots els que ho desitgeu, un punt de llibre fet a partir d'un dels meus dibuixos digitals que podeu imprimir, us agrada ?.
  Bones vacances a totes i tots !!
  ArtuR.
 
  Podeu demanar-lo gratuïtament aquí i el rebreu ben aviat.
spica268@gmail.com

8 comentaris:

Alís ha dit...


Qué bonito marcapáginas!! Yo quiero! ;))

Besos

artur ha dit...

Gràcias, Alis. Lo enviè a tu correo ! Saludos ;)

mukali ha dit...

Pues me parece un detalle precioso, Artur. Ya terminé el de Albert Espinosa y ahora me quiero leer uno que tengo aquí en mi biblioteca recien llegado, un poquito duro según he leido, pero de los que calan profundo, "Ánima" de Wajdi Mouawad.A ver que tal. Luego me dices del de Albert. Yo aún me pregunto si me gustó o no...jajajaj.

Un abrazo, feliz verano.

En breve te mando un mail, quiero estrenar ese punto de libro tan chulisimo tuyo.

artur ha dit...

Muchas gracias, Mukali ! A Espinosa hay que leerlo y dejarlo reposar, para ver que tal es jejeje. Aún no he empezado el mío, estoy terminando otro que también se las trae... pero en general, los otros que leí de Espinosa me gustaron, ya te dirè ;).
Te preparo tu regalo de verano, vale !
Buenas vacaciones !!

martinealison ha dit...

Bonjour Arthur,

C'est un très joli marque-page que vous proposez si gentiment !

Je vous souhaite un très bel été rempli de petits bonheurs !

Bisous

artur ha dit...

Merci, Martine !
Bon été ;)

roser ha dit...

Artur, ets un crak

artur ha dit...

No tant, Roser ! ;) però , gràcies !!